Alkohol je droga ktorá ťa zničí.

Image

Prečo pijete? Prečo to robíte?

....................................................

do apríla 2017   zomrel  31   ročný muž na zlyhanie pancreasu/ podžalúdkovej žľažy v dôsledku upitia sa.                    zomrela  39   ročná žena, v dôsledku zlyhania pečene. 

 

--------------------------------------------

Je mi tak ťažko keď vidím ako si prepíjate život.Určite ste mali nejaké sny.Veľa ľudí sníva o založení rodiny,že bude mať deti,spoločne s manželkou ,partnerom vytvoria slušnú rodinu, kde sa každý bude cítiť dobre. Kde sa deti budu tešiť že prídu domov.Manželka bude vysmiata,upečie koláč a bude pohoda...To je pekný sen a pekný život.

Kde je váš sen?  

Nemôžem uveriť tomu,že ste svoje sny zamenili za fľašu alkoholu. Ako ste to mohli dopustiť? Prečo pokračujete?

 Vy to nevidíte čo vidíme my. Nie je to veselý pohľad.

Keď si predstavím ako krátko sme tu všetci na tomto svete a aký je ten svet krásny,je mi ťažko keď vidím ľudí ako si ho vlastným pričinením ničia.

To je ta fľaša s alkoholom jediným vaším priateľom?Prečo nie je vašim priateľom vaša manželka? vaše deti? 

Ja viem, vy sa radšej budete hádať s lekárom ,že on sa mýli a že vy alkohlik nie ste, len ho z bvás robia. Prečo by sme to my všetci okolo vás robili? Prečo? Keby ste nemali problém boli by sme ticho,  a so mnou alebo mojimi kolegami by ste sa nikdy nemusel stretnúť. Pozeraju sa na vás vaše deti, vaša manželka, možno ak žiju vaši rodičia a v očich sú obavy, Ani to nevidíte?

Ak nevidíte ani to,alkohol definitívne nad vami prevzal moc.

Človeče požiadajte o pomoc kým o vás ešte niekto má záujem.Sám. Nie z donútenia. Ak je vovás ešte kusok lásky, a ucitu a sebazáchovy a dávneho sna....o peknom prežití života .

Nikdy nie je neskoro ak to chcete viac ako fľašku.